MK: A Győr ellen ilyen hibák után probléma lehet - Doll

Vágólapra másolva!
2015.03.04. 20:18
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében a Ferencváros könnyedén, 5–0-ra nyert a Csákvár ellen. A találkozó után Thomas Doll elmondta, örül a győzelemnek, de a sikerek idején is tanulniuk kell a hibákból, mert egy nehezebb mérkőzésen (mint amilyen várhatóan a Győri ETO elleni bajnoki lesz szombaton) megbosszulhatják magukat azok a hibák, amiket ma és a Dunaújváros ellen is elkövettek.

„Saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy milyen, amikor egy NB I-es csapat tempót diktál – mondta Toldi Gábor, a Csákvár vezetőedzője. – Az a sebesség, amelyben ellenfelünk játszott teljesen más, mint amihez mi hozzá vagyunk szokva. Az első félidőben helyenként pariban voltunk, de a másodikban dominált a Fradi, rövid ideig tudtuk csak megtartani a labdát, ezért volt ilyen nagy a különbség a végén.”Toldi Gábor, a Csákvár vezetőedzője. – Az a sebesség, amelyben ellenfelünk játszott teljesen más, mint amihez mi hozzá vagyunk szokva. Az első félidőben helyenként pariban voltunk, de a másodikban dominált a Fradi, rövid ideig tudtuk csak megtartani a labdát, ezért volt ilyen nagy a különbség a végén.”

„Öt-null, szép stadion, jó néhány néző, minden rendben volt – kezdte az értékelést Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – Jól kezdtünk, időben megszereztük a vezető gólt, de utána jött egy szakasz, hogy mindent rosszul csináltunk. Nem az volt a baj, hogy nem tudtunk betalálni, szeretném látni a srácokon a fejlődést. A középpálya ekkor átjáróház volt, így egyenlíthetett volna a Csákvár. Tudom, hogy mindenki boldog, nyertünk simán, de hétvégén is voltak hibák, a Győr ellen pedig lehetnek ebből problémák, megbosszulhatják magukat a rontások. Nem akarok félreértést, örülök a győzelemnek, de a sikerek esetén is át kell beszélni a problémás területeket. Meg szeretném köszönni mindenkinek, aki itt volt a stadionban, remélem, hogy hétvégén is sokan kijönnek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik