MK: A fejekben picit rendet kell rakni – Juhász Roland

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.12.04. 17:32
Juhász Roland, a Mol Fehérvár FC csapatkapitánya önkritikus nyilatkozatot adott az M4 Sportnak a Szeged-Csanád GA elleni Magyar Kupa-mérkőzés után.

Mint ismert, a címvédő Fehérvár a rendes játékidőben még tizenegyesből sem tudott gólt szerezni a másodosztályú ellenfele otthonában, végül a hosszabbításban egy öngólnak köszönhetően sikerült kiharcolnia a legjobb 16 közé jutást.Mint ismert, a címvédő Fehérvár a rendes játékidőben még tizenegyesből sem tudott gólt szerezni a másodosztályú ellenfele otthonában, végül a hosszabbításban egy öngólnak köszönhetően sikerült kiharcolnia a legjobb 16 közé jutást.

A nehézkes győzelem után önkritikusan értékelte a történteket a vendégek csapatkapitánya.

„Először is szeretnék gratulálni a hazai csapatnak és a szurkolóinak. Igazi futballhangulatot teremtettek itt Szegeden, és foggal-körömmel harcoltak az utolsó percig. Azt gondolom, hogy a gratuláció inkább nekik jár, mint a mi csapatunknak. Sajnos keveset tudtunk abból felmutatni, ami a hétvégén talán már jellemezte a csapatot. Van hova fejlődni, és a fejekben is egy picit rendet kell rakni. Egy-két játékosnak a mentalitása nem volt megfelelő, csak a mezt küldte ki a pályára… Ez mindenképpen elgondolkodtató, de a lényeg az, hogy továbbjutottunk” – mondta Juhász Roland a mérkőzés után az M4 Sportnak.

MAGYAR KUPA
8. FORDULÓ (FŐTÁBLA, 3. FORDULÓ), A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT
SZEGED-CSANÁD GA (NB II)–MOLFEHÉRVÁR0–1(0–0, 0–0, 0–1)– hosszabbítás után
Szeged,Szent Gellért Fórum,4500néző.Vezette:CsonkaBence (Buzás Balázs, Vigh-Tarsonyi Gergő)
SZEGED-CSANÁD:
Alekszics – Kárász (Pongrácz, 105.), Tóth G. (Cigan, 65.), Moga, Deák, Mohl – Oláh, Zvara, Tóth M. – Gajdos (Andorka, 70.), Kóródi (Sóron, 74.).Vezetőedző:Joao Janeiro
FEHÉRVÁR:Kovács D. – Rus, Juhász R., Muszliu (Nego, 64.), Hangya – Pátkai, Elek Á. – Milanov (Kovács I., 63.), Pantics (Futács, 77.), Petrjak – Zsóri (Bamgboye, 95.).Vezetőedző:Joan Carrillo
Gólszerző:Kárász (103. – öngól)
Kiállítva:Moga (85.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik