MK: a döntőre is elvesztette Marko Nikolicsot a Mol Vidi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.18. 21:42
null
Juhász Roland az elődöntő visszavágóján nem játszhat (Fotó: Szabó Miklós)
A hétközi Magyar Kupa-elődöntők után a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága megtartotta szokásos ülését, amelyen a kupameccseken történtekkel foglalkoztak, és hoztak döntéseket. A DVSC ellen a Mol Vidi kispadjától elzavart Marko Nikolics vezetőedző és a játékvezető működésére kétszer is negatív megjegyzést tevő Brockhauser István edző egyaránt két-két, míg a kiállított Juhász Roland egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) április 18-i ülésén az alábbi személyre szóló határozatokat hozta.

„NB I

Luiz Felipe Ventura Dos Santos (Kisvárda), mert a Kisvárda–Diósgyőr mérkőzésen sportszerűtlen magatartást tanúsított, amikor a hazai csapat gólja után a kapuja mögötti vendégszektor felé fordult és ugrálva, karjaival gesztikulálva hergelő mozdulatokat tett a vendégszurkolók felé, írásbeli megrovásban részesült.

Magyar Kupa

Marko Nikolics vezetőedző (Mol Vidi), mert a játékvezető ítélete ellen szóval és mozdulattal sportszerűtlen módon tiltakozott, amiért a kispadról elküldték, majd a technikai zónát vonakodva hagyta el, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Brockhauser István edző (Mol Vidi), mert a mérkőzés lefújása után a játéktérre ment és ott a játékvezető működésére negatív kijelentést tett, amelyet az öltözőfolyosón újból megismételt, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni eltiltás

Juhász Roland (Mol Vidi) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltás.”

Mindez azt jelenti, hogy a Marko Nikolics és Brockhauser István nem lehet ott a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján, s ha a DVSC ellen kiharcolja a továbbjutást a fehérvári csapat, akkor a döntőn sem. Velük szemben Juhász Roland viszont döntőbe jutás esetén azon pályára léphet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik