Ternován Patrik (labdával) próbajátékon vesz részt a Mezőkövesdnél (Fotó: dvtk.eu)

 

Úgy tudjuk, majd' fél tucat futballista inthet búcsút a Mezőkövesd Zsórynak. Információnk szerint Bertus Lajos, Dombó Dávid, Molnár Gábor és a Sajbán fivérek, Máté, valamint Miklós is távozhat Kuttor Attila együttesétől.

Az öt labdarúgó már nem tartott a csapattal, amely vasárnap indult útnak a törökországi edzőtáborba. Dombó Dávidnak és Molnár Gábornak hétfőn a klub második csapatánál kellett edzésre jelentkeznie – a kapust több együttes keresi, míg a szélsőt a Paks és a Diósgyőr csábítja.

A középpályás Bertus Lajos szinte biztosan Paksra szerződik, és Sajbán Máténak is van erre esélye, igaz, őt a Debreceni VSC is hívja. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy testvére, Miklós – aki az idényben nem lépett pályára az NB I-ben – hol folytatja.

Friss hír a Mezőkövesddel kapcsolatban, hogy az egyaránt a DVTK-tól érkező Óvári Zsolt és Ternován Patrik próbajátékon vesz részt a csapatnál.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL
Érkezők: Guzmics Richárd (Slovan Bratislava – Szlovákia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Dino Besirovic
(bosnyák, Hajduk Split – Horvátország)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Óvári Zsolt (DVTK, próbajáték),Ternován Patrik (DVTK, próbajáték)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Dombó Dávid, Bertus Lajos (Paks), Molnár Gábor (DVTK, Paks), Sajbán Miklós, Sajbán Máté (Paks, DVSC)