Mezőkövesd: Melczer a kiesőtől az újonchoz igazol

Vágólapra másolva!
2013.06.23. 19:18
null
Melczer (jobbra) a legutóbbi szezonban Siófokon szerepelt (Fotó: NS-archív, Veres Viktor)
A Nemzeti Sport információi szerint Melczer Vilmos két évre az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság újoncához, a Mezőkövesdhez igazol.

 

A 27 éves középpályás az elmúlt szezonban Siófokon szerepelt, amely búcsúzott az élvonaltól. A játékos szerződése lejárt, és Horváth Károly a szakmai munka vezetője arról nyilatkozott, hogy nem tartanak igényt a folytatásban a házi gólkirályra.

„Több játékosunknak is lejár a szerződése. Ilyen Melczer Vilmos is, akivel nem kívánunk hosszabbítani. Nem a kihagyott sorsdöntő tizenegyese miatt, hanem azért, mert Vili a mezőnymunkában nem hozta azt, amit elvárnánk, csak a pontrúgásai voltak veszélyesek.”

Melczer neve a napokban lehetséges érkezők között felmerült a Haladásnál is, de végül az újoncnál kötött ki.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD-ZSÓRY SE-NÉL
Érkezők: Melczer Vilmos (szabadon igazolható, legutóbb Siófok), Szabó Viktor (BKV Előre – kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat: Bényei Balázs (?), Farkas János (?), Kardos Norbert (Gyirmót FC Győr – kölcsönből vissza?), Kemény Tamás (?), Lipusz Norbert (?), Nagy Péter (?)
Kiszemeltek: Balajti Ádám (DVSC-Teva, legutóbb MTK, kölcsönben), Batik Bence (Ferencváros), Dominik Fotyik (szlovák, MSK Zilina, legutóbb Kazincbarcika kölcsönben), Horváth Tamás (Újpest), Németh Norbert (Eger), Vayer Gábor (MVM Paks)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik