Mezőkövesd: megtartanák a fradistát, ketten hosszabbítanak

Vágólapra másolva!
2019.05.30. 09:02
A kölcsönjátékosok megtartásáról is tárgyal a Mezőkövesd labdarúgócsapatának vezetősége, s két lejáró szerződésű futballistával már meg is egyezett a hosszabbításról.

Bár a legutóbbi idény 6. helyén végző Mezőkövesd Zsóry labdarúgói egyelőre a szabadságukat töltik, a vezetők nem pihennek, és mindent megtesznek, hogy egyben tartsák a keretet.

A támadósorban megnyugtató a helyzet, Sztefan Drazsicsot jövő nyárig, Koszta Márkot 2021-ig köti szerződés a klubhoz, és jelen állás szerint a következő idényt mindketten a csapatnál töltik.

A vezetőség Iszlai Bencével és Matija Kataneccel is megállapodott a folytatásról. Tóth Bencét és Hudák Dávidot szintén érvényes szerződés köti az egyesülethez (utóbbi két évvel hosszabbított), így eddig a Honvédnál szerdán hivatalosan bejelentett Amadou Moutari az egyetlen biztos távozó.

Az előző bajnokságra a Ferencvárostól kölcsönvett Silye Eriknek, valamint a Puskás Akadémiától érkező Molnár Gábornak június 30-án lejár a szerződése, így a felkészülés első napján az FTC-nél, illetve a felcsúti együttesnél kell edzésre jelentkezniük. A vezetőség ugyanakkor tárgyal a két labdarúgó megtartásáról, így megeshet, hogy a következő idényben is Mezőkövesden maradnak.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL
Érkezők: Sajbán Máté (Budaörs), Sajbán Miklós (Budaörs)
Kölcsönbe érkezők: –

Kölcsönből visszatérők: Csirmaz István (?, Cegléd), Földi Botond (Cegléd), Nagy Richárd (?, Kaposvár), Novák Csanád (?, ZTE), Oláh Bálint (?, Budafoki MTE), Varjas László (Vác FC), Varjas Zoltán (?, Cegléd), Wieland Dominik (?, romániai, Vác FC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Lucas (brazil, Kisvárda)
Távozók: Amadou Moutari (Bp. Honvéd – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: –

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Molnár Gábor (?, PAFC), Silye Erik (?, FTC), Tóth Máté (?, Haladás)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Dombó Dávid (Bp. Honvéd), Koszta Márk (Kisvárda)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik