Mezőkövesd: Balajti, Batik, Fotyik, Németh és Vayer jó eséllyel jön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.17. 12:53
Korábban már beszámoltunk róla, hogy az NB I-ben újonc Mezőkövesd vezetőedzője, Véber György 25 játékost tartalmazó kiszemeltlistát állított össze. A klub technikai vezetője, Gálóczy Zoltán a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, a szóban forgó futballisták közül öttel várhatóan már a héten sikerül megegyezni.

„Balajti Ádám, Batik Bence, Dominik Fotyik, Horváth Tamás, Németh Norbertet és Vayer Gábor valószínűleg Mezőkövesden folytatja a pályafutását, az ő ügyükben a héten lezárulhatnak az egyeztetések, és június 24-én, a felkészülés első napján már csatlakozhatnak is a csapathoz. A kerettel kapcsolatos változásokról péntekig alakulhat ki teljesebb kép” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a Mezőkövesd technikai vezetője, Gálóczy Zoltán.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Bényei Balázs, Farkas János, Kemény Tamás, Lipusz Norbert és Nagy Péter is távozik. A Gyirmótról kölcsönkapott Kardos Norbertről még tárgyalnak a vezetők klubjával, míg a BKV Előrétől Mezőkövesdre visszatérő Szabó Viktor ismét kölcsönbe kerülhet.

A mezőkövesdiek két hétig hazai környezetben készülnek majd az új szezonra, július 8-tól pedig egy hétig Tatán edzőtáborozik a csapat, a nyári felkészülési mérkőzéseket még szervezik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD-ZSÓRY SE-NÉL
Érkezők: Szabó Viktor (BKV Előre – kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat: Bényei Balázs (?), Farkas János (?), Kardos Norbert (Gyirmót FC Győr – kölcsönből vissza?), Kemény Tamás (?), Lipusz Norbert (?), Nagy Péter (?)
Kiszemeltek: Balajti Ádám (DVSC-Teva, legutóbb MTK, kölcsönben), Batik Bence (Ferencváros), Dominik Fotyik (szlovák, MSK Zilina, legutóbb Kazincbarcika kölcsönben), Horváth Tamás (Újpest), Németh Norbert (Eger), Vayer Gábor (MVM Paks)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik