Mezőkövesd: az újpesti kapus és Melczer is a csapattal kezdett

Vágólapra másolva!
2013.06.24. 11:47
Az NB I-ben újonc Mezőkövesd labdarúgócsapata ma két új játékossal, Melczer Vilmossal és Horváth Tanmással a soraiban kezdte meg a nyári felkészülést.

Arról már tegnap beszámoltunk, hogy Melczer Vilmos Siófokról Mezőkövesdre igazol, és korábban az újpesti kapus, Horváth Tamás lehetséges érkezéséről is hírt adtunk. Ma mindketten a csapattal kezdték a felkészülést, miután megállapodtak a vezetőkkel, hogy Mezőkövesden folytatják a pályafutásukat. Arról már tegnap beszámoltunk, hogy Melczer Vilmos Siófokról Mezőkövesdre igazol, és korábban az újpesti kapus, Horváth Tamás lehetséges érkezéséről is hírt adtunk. Ma mindketten a csapattal kezdték a felkészülést, miután megállapodtak a vezetőkkel, hogy Mezőkövesden folytatják a pályafutásukat.

„Szóban már a kapus Horváth Tamással és a középpályás Melczer Vilmossal is megállapodtunk, mindketten két évre kötelezik el magukat, ők ma már meg is kezdték a csapattal a felkészülést. Több új játékos egyelőre még nem csatlakozott a kerethez, de folynak tárgyalások, hamarosan újabb kiszemeltek érkezhetnek" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére Hagyaczki József, a Mezőkövesd ügyvezetője.

A sportvezető további neveket nem említett, de azt korábban már elismerték a klub részéről, hogy Balajti Ádám, Batik Bence, Dominik Fotyik, Németh Norbert és Vayer Gábor is szerepel a kiszemeltek között.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD-ZSÓRY SE-NÉL
Érkezők: Horváth Tamás (Újpest), Melczer Vilmos (szabadon igazolható, legutóbb Siófok), Szabó Viktor (BKV Előre – kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat: Bényei Balázs (?), Farkas János (?), Kardos Norbert (Gyirmót FC Győr – kölcsönből vissza?), Kemény Tamás (?), Lipusz Norbert (?), Nagy Péter (?)
Kiszemeltek: Balajti Ádám (DVSC-Teva, legutóbb MTK, kölcsönben), Batik Bence (Ferencváros), Dominik Fotyik (szlovák, MSK Zilina, legutóbb Kazincbarcika kölcsönben), Vayer Gábor (MVM Paks)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik