Mezőkövesd: „Az infrastruktúra lehetővé teszi” – újra edzésben

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.04.18. 10:37
null
Több pályán párhuzamosan is tudnak edzést tartani Mezőkövesden (Fotó: mezokovesdzsory.hu)
A labdarúgó NB I csapatai közül a Ferencváros, a ZTE és a Kisvárda mellett a Mezőkövesd is elkezdte a felkészülést kis csoportokban – a munkavégzés módjáról Tóth László szakmai igazgató beszélt a klub honlapjának.

 

A mezőkövesdi labdarúgók négy-öt fős csoportokban dolgoznak. A játékosok 30-40 perc eltéréssel érkeznek a pályákra. Szigorú és következetes szabályok mellett, egymástól legalább másfél méteres távolságot tartva edzenek – írja a mezokovesdzsory.hu.

„A Mezőkövesd Zsóry FC fejlett infrastruktúrája lehetővé teszi, hogy a jelenlegi különleges élethelyzetben is formában tudjuk tartani focistáinkat. Több pályán párhuzamosan is tudunk edzéseket tartani, emellett megfelelő ütemben beosztva tudják a kis létszámú csoportok a pályákon váltani egymást” – mondta a klub honlapjának Tóth László szakmai igazgató.

A közös felkészüléseket múlt héten kezdték, heti három alkalommal tartanak kiscsoportos, több napon pedig egyéni, személyre szabott kondicionáló edzéseket. Utóbbiakat otthon végzik a játékosok, az erőnléti edzők instrukciói alapján.

„Várjuk a döntést a bajnokság folytatását illetően, és addig is készülünk, hogy ne érjen minket váratlanul és felkészületlenül a következő időszak, csapatunk minden tagja megfelelő formában legyen” – hangsúlyozta Tóth László.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik