Média: új tulajdonos az internetes sportlapnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.19. 13:17
Az NB II-es Budafoki MTE tulajdonosa, Bélteky Róbert érdekeltségi körébe tartozó Final Score Média felvásárolta a sport365.hu és az nb1.hu weboldalt is magába foglaló médiacsoportot.

Az ausztráliai magyar nagyvállalkozó alapvetően a parkolóházak területén bővíti piacát hazánkban, de futballszeretetének ékes bizonyítékaként neki köszönhető a két éve felavatott Puskás-szobor Melbourne-ben.

A korábban a patinás Melbourne Victory futballcsapat menedzsmentjében tevékenykedő üzletember a közelmúltban többségi tulajdonosa lett a Budafoki MTE labdarúgócsapatának, amelyet rövid idő alatt a harmadikból a másodosztályba, továbbá a Magyar Kupa elődöntőjébe juttatott. Most pedig betörni látszik a hazai online médiapiacra.

Az 1999-ben Imre Mátyás újságíró és Kovács Attila egykori MLSZ-elnök által alapított nb1.hu-nak, illetve a sport365.hu-nak kis költségvetésű oldalként is jelentős számú követője és törzstábora van. Most azzal, hogy tőkés tulajdonos került a háttérbe, máris jelentős változások történtek. Megkettőzték a szerkesztőségek létszámát, tapasztalt médiaszakemberekkel és újságírókkal erősítették meg a csapatokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik