Labdarúgó NB I: Kombinatív futballt csak az ellenfél térfelén! - Kis Károly

Vágólapra másolva!
2010.09.17. 19:18
Sisa Tibor, a Kaposvár vezetőedzője szerint nem szabad, hogy a szünetben még vezető csapata hazai pályán végül kikapjon. A győztes Paksiak mestere, Kis Károly egy cserének és egy taktikai húzásnak tudja be a sikert. Mint ismert, a labdarúgó NB I 7. fordulójában a Paks idegenben verte meg 2–1-re a Rákóczit.

„Pedig tudtuk, hogy jól fejelnek. Az első félidőben még vezettünk 1–0-ra, de végül 2–1-es vereséget szenvedtünk. Nem lenne szabad, hogy így alakuljon a mérkőzés, de mégis így alakult" – szomorkodott Sisa Tibor, a Kaposvár vezetőedzője, aki a Sport Tv-nek nyilatkozott a találkozó után.

Az ellenfél győztes hadvezére, Kis Károly a szünetben Böde Dánielt küldte a pályára: a csere és egy taktikai váltás pedig meghozta a várt eredményt.

„Böde kimondottan jól fejel, lendületből pedig meg tudja verni ellenfelét. A szünetben elmondtam, hogy csak az ellenfél térfelén játszunk kombinatív futballt, próbáljuk meg egyszerűbben eljuttatni a kaposvári térfélre a labdát, mint tettük azt az első félidőben" – adta meg a győzelem receptjét Kis Károly, a győztes paksiak szakvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik