Kuttor: Működött a letámadás; Ivkovicsék bevették Ukrajnát

Vágólapra másolva!
2020.02.23. 23:33
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

• Kuttor Attila szerint minden úgy működött, ahogyan eltervezték. A listavezető Ferencvárost magabiztosan, 3–0-ra megverő mezőkövesdiek mestere nem szeret nyilatkozni, azt azonban szűkszavúan is elismerte Borbola Bencének, hogy ilyen jól még sosem játszott a csapata, a letámadással pedig külön készültek Rebrovék ellen.
• Kuttor Attila szerint minden úgy működött, ahogyan eltervezték.
A listavezető Ferencvárost magabiztosan, 3–0-ra megverő mezőkövesdiek mestere nem szeret nyilatkozni, azt azonban szűkszavúan is elismerte Borbola Bencének, hogy ilyen jól még sosem játszott a csapata, a letámadással pedig külön készültek Rebrovék ellen.

A férfi kosárlabda-válogatott bevette Ukrajnát. Bobory Balázs zaporizzsjai helyszíni tudósításából kiderül, hogy milyen nüanszok döntöttek a hajrában az ismét ragyogóan koncentráló Ivkovics-csapat mellett.

Végletekig kiélezett küzdelemben megszületett az első magyar vívó csapatkvóta. A kazanyi női tőr világkupaversenyen végül minden úgy alakult, ahogyan kellett, és Kreiss Fanniék csapatban is ott lehetnek a tokiói olimpián. Mindeközben férfi kardozóinkat is már csak hajszál választja el a nyári olimpiától.

És ha hétfő, akkor ezúttal is Népsport melléklet 4 oldalon – az 1970-es férfi kézilabda-világbajnoksággal, az 1980-as olimpiai selejtezőre készülő labdarúgó-válogatottal és a 120 éves Bayern Münchennel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik