Koronavírus: pozitív teszt a Honvéd akadémiáján

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.08.06. 18:34
null
A Magyar Futball Akadémia irodájában dolgozik a kispesti klub munkatársa, akinél kimutatták a koronavírust (Fotó: Nemzeti Sport, archív)
Pozitív lett a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának utánpótlását jelentő Magyar Futball Akadémia egyik irodai munkatársának koronavírustesztje – erről a hivatalos honlapján számolt be a kispesti klub.

 

„Az irodai munkakörnyezetben dolgozó alkalmazott a kötelező kockázatelemző kérdőív kitöltése után jelezte, hogy enyhe tünetei vannak. Az ilyenkor szükséges tesztet külső helyszínen végezték el rajta, és azóta is otthonában tartózkodik” – adta hírül közleményében a Honvéd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján.

„A klub munkavállalója a Budapest Honvéd FC játékosaival nem került kapcsolatba, őket egyébként az orvosi csapat folyamatosan ellenőrzi. A klub elkezdte azoknak a munkatársaknak a tesztelését, akik esetlegesen érintkezhettek a fertőzöttel, sőt elővigyázatosságból azoknál a kollégáknál is megcsináltatja a tesztet, akik egy épületben tartózkodtak vele. A járványügyi előírásokat továbbra is betartja a Honvéd, és ezek alapján jár el a jövőben is” – teszi hozzá a honvedfc.hu.

Mint ismeretes, a héten a Kisvárda NB I-es csapatának egyik játékosánál is kimutatták a koronavírust, emiatt elmaradt a csapat Újpest ellen tervezett felkészülési mérkőzése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik