Kisvárda: szerb utánpótlás-válogatott játékost szerződtettek

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.08.01. 18:16
null
Lazar Zlicsics már a kisvárdai mezben pózol (Fotó: kisvardafc.hu)
Az NB I-ben szereplő Kisvárda a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a szerb utánpótlás-válogatott labdarúgót, Lazar Zlicsicset.

 

Lazar Zlicsics a U19-es szerb válogatottban 13 mérkőzésen lépett pályára. A 23 éves támadó középpályás a szerb mellett magyar állampolgársággal is rendelkezik, ugyanis anyai nagymamája magyar – olvasható a kisvardafc.hu oldalon.

Zlicsics újvidéki születésű, a Vojvodinában nevelkedett, 2019-ig ott is játszott. Az elmúlt idényben a szintén élvonalbeli Vozsdovacban futballozott, 17 bajnokin kapott lehetőséget, összesen három gólt lőtt.

„Az első benyomásaim kedvezőek, szép a stadion, a társakkal is megismerkedtem a szombat délelőtti edzésen – nyilatkozta magyarul Lazar Zlicsics a Kisvárdának. – A magyar nyelvet az elmúlt években nem nagyon használtam, de gyakorolni fogom, hogy minél jobban tudjak kommunikálni. Szeretném jó játékkal segíteni a csapatot a minél jobb szerepléshez.”

Pénteken arról számoltunk be, hogy aláírt Kisvárdán a Buducsnoszttól szerződtetett, montenegrói utánpótlás-válogatott támadó, Driton Camaj.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Driton Camaj
(montenegrói, Buducsnoszt), Horváth Zoltán (ETO FC Győr), Lakatos Csaba (Vasas), Lazar Zlicsics (szerb-magyar, Vozsdovac)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Dusan Brkovics (szerb, Diósgyőri VTK)
Távozók: Theodorosz Beriosz (görög, Nea Szalamina – Ciprus, szabadon igazolhatóként),Gheorghe Grozav (román, Diósgyőri VTK, szabadon igazolhatóként),Iasmin Latovlevici (román, szabadon igazolható), Mihai Minca (román, szabadon igazolható), Nemanja Obradovics (szerb, szabadon igazolható), Rados Protics (szerb, szabadon igazolható), Tischler Patrik (Debreceni VSC)
Kölcsönbe távozók: Zöldesi Illés (Debreceni VSC)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik