Dajka Lászlóé a papír, Kocsis Jánosé a döntés Kisvárdán (Fotó: Meder István, 2018)

„Házon belül oldjuk meg az edzőkérdést december végéig – idézi a klub honlapja Révész Attila sportigazgatót. – Kocsis János évek óta tagja az edzői stábnak, beugróként többször látta már el a megbízott vezetőedzői szerepkört, munkájával rendre elégedettek voltunk. Megérett arra a helyzet, hogy bizonyítási lehetőséget kapjon, így december végéig ő vezeti azt az edzői csapatot, amelynek korábbi vezetőedzőnk, Dajka László is tagja lesz. Az ő újbóli megbízatására a pro-licences végzettsége miatt is szükségünk van, de aktív résztvevője lesz a napi munkának, ahogy a legutóbbi szerepvállalásakor, úgy most is számítunk a tapasztalatára.”

Azaz hivatalosan a kisvárdai akadémián képzési igazgatóként dolgozó Dajka László lesz az edző, de valójában Kocsis János irányítja a munkát.

Révész elmondta, Dajka László megtartja az utánpótlásban betöltött feladatát is, az edzői stábban pedig szerepet kap Erős Gábor és Bodnár László is.

„Ők így együtt továbbra is egy csapatban dolgoznak, Kocsis János vezetésével, de utóbbi meccsel majd a jövőben, vagyis ő áll majd ki a kispad elé, és instruálja a csapatot. A szabályoknak megfelelően a médiával Dajka László tartja majd a kapcsolatot, ő nyilatkozik majd a mérkőzéseket követően is, de szakmai kérdésekben a döntő szót Kocsis János mondja ki” – mondta Révész.