Kisvárda: leültek beszélgetni, kiderültek Felipe szándékai

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2019.07.19. 17:11
null
Felipe szeretné, ha kedvezőbb feltételekkel futna tovább a szerződése (Fotó: Török Attila)
Péntek délután Révész Attila sportigazgató, Felipe kapus és az ő ügyeit képviselő Alan Belaciano hatszemközti megbeszélést tartott egymással a Kisvárdára két és fél hetes késéssel megérkező brazil labdarúgó további sorsáról – számolt be róla a szabolcsi klub hivatalos honlapja.

„A kommunikációs problémák miatt alakult ki az a csörte, amely a nyilvánosság előtt történt, és ez semmi esetre sem volt szerencsés mondta a tárgyalást követően Révész Attila a kisvardafc.hu-n. – Ebben mindkét fél egyetértett, Felipe elnézést is kért a történtekért, azért, hogy a közösségi csatornák hozzászólásaiban ütött meg kritikus hangnemet. Az is kiderült, hogy valóban átesett egy szájsebészeti beavatkozáson, amit orvosi papírokkal és fényképekkel tudtak igazolni. Kapusunk elismerte, hogy ezt a problémát nem jelezte idejében, ugyanakkor abban maradtunk, hogy ezt a kérdést lezártnak tekintjük azzal, hogy elismerte az ezért járó büntetést, és a csapattársaktól is elnézést kér majd késése miatt. Felipe érdemeit elismerjük, ő maga is tisztában van azzal, hogy jó teljesítményt nyújtott, ennek megfelelően szeretné elérni, hogy számára kedvezőbb feltételekkel fusson tovább a szerződése. Hogy azokat tudjuk-e teljesíteni, az a napokban eldől.”

A brazil kapus ügyeit képviselő Alan Belaciano így nyilatkozott a megbeszélésről: „Kommunikációs problémák miatt kerültünk ebbe a helyzetbe, ami miatt a magam és ügyfelem, Felipe nevében is elnézést kérek a kisvárdai klubtól és a szurkolóktól. Révész Attila sportigazgatóval hatszemközti megbeszélést folytattunk, mely során sikerült tisztáznunk a felvetődő problémákat. Ügyfelem, Felipe készen áll a munkára, arra, hogy továbbra is a kisvárdai klub rendelkezésére álljon.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik