Kisvárda: „Ennyire gyengén és ilyen stílusban nem játszunk mégegyszer”

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.29. 08:58
Miriuta László, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda vezetőedzője nem volt túl boldog, miután csapata a hétvégén felkészülési mérkőzésen kétszer is kikapott a másodosztályú Gyirmót FC Győrtől. A szakember a második összecsapást követően elmondta, ennyire gyengén még egyszer biztosan nem játszanak.

„Így nem játszunk még egyszer, ez biztos – idézi Miriutát a Kisvárda hivatalos honlapja. – Értem ezt ez alatt, hogy ennyire gyengén és ilyen stílusban sem. Szerencsére még nem téthelyzetben derült ki, hogy a most kipróbált taktikával nem tudunk jó teljesítményt nyújtani. Ha túlságosan kinyílunk, akkor azt az ellenfél megbünteti. Így is akadtak jobb teljesítmények, de sajnos hatalmas egyéni hibák is, mint például a második gól előtti. Aggaszt a sok kapott gól is, a korábbi csapataimra ez nem volt jellemző, ígérem, most sem lesz. Ez volt a főpróba, ami arra egyértelműen jó volt, hogy számomra kiderült, mit tudnak és mit nem a játékosok. Teljesen más lesz a bajnoki meccs, mint ez volt, és a csapat teljesítménye is. Ez száz százalék!” „Így nem játszunk még egyszer, ez biztos – idézi Miriutát a Kisvárda hivatalos honlapja. – Értem ezt ez alatt, hogy ennyire gyengén és ilyen stílusban sem. Szerencsére még nem téthelyzetben derült ki, hogy a most kipróbált taktikával nem tudunk jó teljesítményt nyújtani. Ha túlságosan kinyílunk, akkor azt az ellenfél megbünteti. Így is akadtak jobb teljesítmények, de sajnos hatalmas egyéni hibák is, mint például a második gól előtti. Aggaszt a sok kapott gól is, a korábbi csapataimra ez nem volt jellemző, ígérem, most sem lesz. Ez volt a főpróba, ami arra egyértelműen jó volt, hogy számomra kiderült, mit tudnak és mit nem a játékosok. Teljesen más lesz a bajnoki meccs, mint ez volt, és a csapat teljesítménye is. Ez száz százalék!”

NB I-ES FELKÉSZÜLÉS, 1. MÉRKŐZÉS
Gyirmót FC Győr–Kisvárda Master Good 4–3 (3–2)
Magyar Futball Akadémia (zárt kapuk mögött). V:
Farkas T.
Gyirmót: Pálfi (Iváncsics) – Tóth E. (Horváth R.), Villám, Széles, Présinger – Sandal (Kovács Á.), Tóth B. – Kamarás Gy., Varga P., Szabó L. – Mayer (Horváth D.)
Kisvárda: Felipe (Zöldesi) – Czene, Elek Ádám (Bíró R.), Kravcsenko, Baranyai Á. – Anderson Pico, Szőr – Himik, Bumba (Riznicsenko), Sassá – Gyüre
Gólszerző: Varga P., Tóth B., Mayer, Szabó L., ill. Bumba, Sassá, Gyüre
Kiállítva: Tóth B. (40.), ill. Anderson Pico (40.)

2. MÉRKŐZÉS
Gyirmót FC Győr–Kisvárda Master Good 2–0 (1–0)
Magyar Futball Akadémia (zárt kapuk mögött).
Gyirmót:
Rusák – Krén, Lipták, Hudák D., Zeke, Vass Á., Lázár P., Koltai, Szarka, Heffler N., Nagy P.
Kisvárda: Minca (Zöldesi) – Melnik, Beriosz, Rubus, Hej – Karaszjuk, Lucas – Hugo Seco (Gosztonyi), Cukalasz (Kovácsréti), Grozav – Tischler (Ilics)
Gólszerző: Koltai (26.), Heffler N. (61.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik