Kisvárda: Az nem profizmus, amit Felipe csinál – Révész

B. B.B. B.
Vágólapra másolva!
2019.07.15. 08:44
null
Szerdán este tárgyal a Kisvárda Felipével (Fotó: Meder István)
Mi lesz a sorsa a brazil Felipének? A felek szerda este ülnek tárgyalóasztalhoz, Révész Attila klubmenedzser finoman fogalmazva sem tartja profinak a kapus hozzáállását.

 

Nem egyszerű eset Felipe... A dél-amerikai kapus nem kevesebb, mint két és fél hetes késés után futott be klubjához. Rio de Janeiróból indult, Londonban szállt át, és csütörtök este érkezett meg Budapestre, onnan az éjszakai órákban Kisvárdára. A játékos elmondta, amíg a jogi képviselője (menedzsere) nem ül le tárgyalni a kisvárdai vezetőkkel, addig nem hajlandó a folytatásról beszélni... A csapat szombaton hazai pályán játszott felkészülési mérkőzést a Diósgyőrrel (0–1), Felipe azonban – az utazás fáradalmai és az időeltolódásból eredő átállási nehézségek miatt – felmentést kapott a játék alól. Révész Attila sportigazgató szerdán ül tárgyalóasztalhoz a brazil futballista ügynökével – nem ötperces beszélgetésnek ígérkezik...

„Szerdán tizenkilenc órakor ülünk le beszélgetni – mondta lapunknak Révész Attila. – Egyelőre annyi történt, hogy a klub levélben kapott egy orvosi papírt, melyben portugálul egy fogorvos írt valamit. Egyértelmű, a kapus szándékosan provokál bennünket, azt szeretné, ha felbontanánk a szerződését. Okosan csinálja, de nálam ez nem működik. Mindenesetre az nem profizmus, amit Felipe csinál.”

A sportvezető elmondta, hogy a kapuban a fiatal Zöldesi Illést dobták mély vízbe, aki a felkészülési mérkőzéseken bizonyított is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik