Kisvárda: „Az egyik legértékesebb román játékost szerződtettük”

Vágólapra másolva!
2019.01.19. 14:01
Nagy Sándor, a labdarúgó NB I-es Kisvárda utánpótlásának szakmai igazgatója úgy véli, hogy a klub Gheorghe Grozav személyében az egyik legértékesebb román játékost szerződtette.

A szakember a Kisvárda honlapjának beszélt a néhány napja megszerzett 27-szeres válogatott támadóról. a Kisvárda honlapjának beszélt a néhány napja megszerzett 27-szeres válogatott támadóról.

„Az egyik legértékesebb román labdarúgót sikerült átigazolnia felnőttcsapatunknak, ő lehet az egyik legjobb futballista a magyar ligában – mondta el Nagy Sándor. A közös munka során felméréseket végeztünk, illetve olyan jellegű feladatokat, amelyeket egyedül is el lehet végezni. Elsősorban erőnlétit, de előkerültek olyan eszközök is, amelyek segítségével labdás edzéseket is tudtunk neki tartani. A felmérések azt mutatták, hogy tökéletes edzettségi állapotban érkezett hozzánk, s a technikai edzéseken kiderült, hogy mindkét lábával nagyszerűen bánik a labdával, nem jön zavarba, ha esetleg nem úgy érkezik felé a labda, ahogy azt várni lehetne. Biztos, hogy erősödik vele a csapat, úgy gondolom, ilyen szintű igazolást a télen egyik magyar csapat sem tudott eddig felmutatni.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Sztavrosz Cukalasz (görög, szabadon igazolhatóként, legutóbb Apolon Zmirnisz – Görögország), Délczeg Gergely (szabadon igazolhatóként),Gheorghe Grozav (román, Dinamo Bucuresti – Románia, szabadon igazolhatóként), Hugo Seco (portugál, szabadon igazolhatóként, legutóbb Irtis Pavlodar – Kazahsztán)
Kölcsönbe érkezők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Artem Milevszkij (fehérorosz-ukrán, Dinamo Breszt – Fehéroroszország), Vuk Mitosevics (szerb, szabadon igazolható), Temur Parcvanija (ukrán-grúz, szabadon igazolható), Rácz Ferenc (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Jánvári Gábor

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik