Kép: Szalai Ádám Ferencváros-bérletet ajándékozott

Vágólapra másolva!
2019.06.27. 15:22
A nyári szünetben sem tétlenkedik Szalai Ádám, a Bundesligában szereplő Hoffenheim magyar válogatott támadója, aki rendszeresen segít a rászorulókon saját alapítványával. Ezúttal egy család mindennapjait tette könnyebbé a labdarúgó, az édesapának egy Ferencváros-bérletet vásárolt.

„Szerda délután meglátogattuk a rendkívül ritka neurológiai betegséggel élő Szabolcsot és családját. A nyolcéves kisfiút születését követően diagnosztizálták microcephaliaval, más néven kisfejűséggel. A család sajnos korábban már elvesztette Szabolcs testvérét, a szintén micro-, illetve hidrocephaliás Ádámot, aki két és fél évet élt. Szabolcs 0-24 órás felügyeletet igényel, a találkozásunk során átadtunk néhány, az otthonápoláshoz nélkülözhetetlen orvosi műszert.„Szerda délután meglátogattuk a rendkívül ritka neurológiai betegséggel élő Szabolcsot és családját. A nyolcéves kisfiút születését követően diagnosztizálták microcephaliaval, más néven kisfejűséggel. A család sajnos korábban már elvesztette Szabolcs testvérét, a szintén micro-, illetve hidrocephaliás Ádámot, aki két és fél évet élt. Szabolcs 0-24 órás felügyeletet igényel, a találkozásunk során átadtunk néhány, az otthonápoláshoz nélkülözhetetlen orvosi műszert.

A család új taggal bővült: Szabolcs fejlődését elősegítendő érkezett Tellér Gina jóvoltából Schwarzi, a terápiás kutya, mi pedig segítettünk berendezni a »szobáját«.

A tíz éve példaértékű házasságban élő szülők mindennapjait is próbáltuk egy kicsit megkönnyíteni: az édesapa kedvenc csapata a Ferencváros, a minőségi kikapcsolódás érdekében a következő idényben bérletes szurkolóként látogathatja a hazai mérkőzéseket. Az édesanya pedig hamarosan újra a kormány mögé ül majd, amit gyakorló vezetésórákkal támogatunk. Nagyon sok jót kívánunk Szabolcséknak! ”– olvasható az alapítvány Facebook-oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik