Kaposvár: „Trabanttal a Ferrarik ellen” – ezért távozott Rajczi

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2019.07.26. 13:27
null
Rajczi Péter nem a legjobb szájízzel távozott Kaposvárról (Fotó: Nemzeti Sport)
Mint arról korábban beszámoltunk, Rajczi Péter távozott a labdarúgó NB I rajtjára készülő Kaposvári Rákóczitól, és a fővárosban, a III. Kerületi TVE-ben folytatja pályafutását. A rutinos támadó a Somogy megyei regionális honlapnak, a sonline.hu-nak beszélt klubváltása hátteréről.

 

„Elég volt a birkózásból – idézi Rajczit a sonline.hu.Méltatlannak éreztem a körülöttem kialakult helyzetet, ami már több mint egy hónapja húzódott. Ajánlottak ugyan szerződéshosszabbítást, de ezt nem tudtam elfogadni, hiába szeretem a klubot. Úgy éreztem magam, mintha egy marék Maripent kellett volna bevennem víz nélkül, amit nem tudok lenyelni. Hozzá kell tennem, hogy a fizetéssel soha nem csúsztak, de a menedzsment sehol sincs a többi NB I-es csapathoz képest. Hiába van tulajdonosa a klubnak, gazdája nincs.”

„Úgy érzem, hogy Trabanttal versenyzünk a Ferrarik ellen. Nem kell szégyellni, hogy nekünk csak Trabantunk van, azt kell fejleszteni, és majd mindenki veregeti a vállunkat, ha sikerült” – folytatta a 38 éves futballista, aki azt is elárulta, miért a harmadosztályú III. Kerületi TVE-t választotta.

„A klubnál jó infrastrukturális körülmények vannak, jobbak, mint Kaposváron. A csapatot jó játékosok alkotják, fiatal, ambiciózus a szakmai stáb, a cél a feljutás. Ráadásul a családom Budapesten él, így több időt tudok velük tölteni, főként a három hónapos kisfiammal” – mondta Rajczi, aki nem zárta ki, hogy egyszer visszatér a kaposvári labdarúgásba, de mint mondta: „egyelőre elég volt”.

A teljes interjút ide kattintva olvashatják el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik