Kaposvár: taktikus, agresszív futballra készülnek a DVSC ellen

Vágólapra másolva!
2012.08.03. 12:25
A labdarúgó NB I 2. fordulójában szombaton 17 órától a Kaposvári Rákóczi a bajnoki címvédő Debrecent látja vendégül. A zöld-fehérek 2004-es feljutásuk óta még egyszer sem tudták legyőzni a hajdúságiakat, de bíznak benne, hogy most megtörik a negatív sorozatot.

A bajnok Debrecen ellen eredményes és jó játékkal szeretnének kirukkolni a Rákóczi élvonalbeli együttesének futballistái. A játékosok tudják, hogy nehéz a sorsolásuk, de mindent megtesznek majd a sikerért a szezon első hazai bajnoki mérkőzésén.

„A sorsolás olyan, amilyen, ezt nem tudjuk befolyásolni – nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának, a rakoczifc.hu-nak Bank István, a csapat kapitánya. – Én azt gondolom, hogy a jelenlegi legerősebb gárda látogat hozzánk. Nem szabad azzal foglalkozni, hogy BL-selejtezőjük van. Biztos, hogy a legjobb formájukat fogják nyújtani szombaton is. Nagyon hosszú a kispadjuk, nagyon sok jó játékosuk van. Úgy vélem, hogy taktikus, agresszív futballal kell kirukkolnunk, és akkor nem lehet probléma.”

Horváth Tamás, az együttes 21 éves középpályása reméli, hogy az MTK elleni múlt heti 3–1-es fiaskót már sikerült kihevernie a csapatnak: „A hét elején még elemeztük a találkozót, próbáljuk minél előbb elfelejteni. A Debrecen ellen mindenképpen a három pontért küzdünk, mivel nagyon nehéz a sorsolás, és minél több pontot kell szereznünk a bajnokság elején, hogy lendületet kapjon a csapat. Örültem, hogy múltkor kezdőként kaptam lehetőséget. A meccsen annyira nem ment a játék, de bízom benne, hogy a következő mérkőzéseken is kezdő tudok lenni, ezért keményen dolgozok továbbra is."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik