Kaposvár: sérülés miatt kidőlt a csapat egyik legnagyobb értéke

Vágólapra másolva!
2011.01.17. 09:49
Címkék
A Kaposvár NB I-es labdarúgócsapata jelenleg nem tud teljes kerettel készülni a tavaszi szezonkezdetre. Hatan távoztak az őszi csapatból, pótlásukra új játékosok még nem érkeztek, többen pedig sérüléssel bajlódnak – minderről Sisa Tibor vezetőedző nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának.

„Hat labdarúgó – Zsolnai, Lipusz, Lelkes, Petrók, Kovácsevics, Godslove – távozott, és sajnos több sérültünk is van már, így nem vagyunk túl sokan az edzéseken” – kezdte a csapata hivatalos honlapjának adott interjút Sisa Tibor, a Kaposvári Rákóczi vezetőedzője, aki a sérültekről is beszélt.

„Kulcsár Kornél a téli pihenő időszakban összeszedett egy sérülést, és néhány edzés után már nem tudta vállalni a további munkát. Most egy rehabilitációs programot végez. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert Kornélnak igazán szüksége lett volna egy jó alapozásra ahhoz, hogy kilencven percen át tudja majd segíteni a pályán a csapatot a tavaszi szezonban. Remélem, felépül, és mielőbb pótolja ezt a kihagyást” – fogalmazott Sisa.

Mint ismeretes, a 19 esztendős, utánpótlás-válogatott Kulcsár iránt már  a nyáron is több olasz klub érdeklődött, decemberben pedig a Lecce hívta tesztelésre, de éppen az említett sérülés miatt nem tudott elutazni a Serie A-ban szereplő klubhoz, így a télen valószínűleg nem is vált csapatot.

Sisa Tibor ugyanakkor elmondta, nem a fiatal középpályás a gárda egyetlen sérültje.

„Friss hír, hogy Zsók József is feliratkozott a sérültek listájára: a védőnknek a műfüvön letapadt a lába, így ő is kímélő munkát végez egy ideig. Szepessy Róbert még a szezon végén szenvedett talpcsonttörést, és meg is műtötték. Egy hónap eltelt, elment ellenőrzésre, ahol megállapították, hogy még csak húsz százalékos a csontosodás, azaz könnyen elképzelhető, hogy még jó ideig elhúzódik a fiatal csatár felépülése. Sajnálom, mert egyre jobb formát mutatott az ősszel, most pedig lehet, hogy az egész tavasz rámegy, hogy újra százszázalékos állapotba kerüljön. A marokkói Dzsavad  hétvégén tért vissza Kaposvárra. Ő egy térdműtét után lábadozik, még nem tudjuk, mennyire terhelhető" – fogalmazott a szakvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik