Kaposvár: öt év után távozik a rutinos belső védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.19. 09:41
Távozik az NB I-be feljutó Kaposvártól Lakatos Gergő védő, Nagy János viszont meghosszabbította a szerződését.

A 26 éves Lakatos Gergő öt éven át 121 tétmérkőzésen játszott a Rákócziban, amellyel az NB II mellett a megyei I. osztályt és az NB III-at is megjárta, s a klub honlapja szerint kulcsszerepe volt az élvonalba jutás kiharcolásában is, igaz, az utóbbi idényben csak három bajnokin és három kupameccsen lépett pályára.Lakatos Gergő öt éven át 121 tétmérkőzésen játszott a Rákócziban, amellyel az NB II mellett a megyei I. osztályt és az NB III-at is megjárta, s a klub honlapja szerint kulcsszerepe volt az élvonalba jutás kiharcolásában is, igaz, az utóbbi idényben csak három bajnokin és három kupameccsen lépett pályára.

A szintén 26 éves Nagy János két évvel hosszabbított, a három éve szerződtetett labdarúgó eddig 73 bajnokin és hat MK-meccsen szerepelt a Rákócziban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC-NÉL
Érkezők: Csiki Norbert (Budaörs, szabadon igazolhatóként), Nagy Richárd (Mezőkövesd, kölcsön után végleg), Tóth Gergely (Vác FC), Aljosa Vojnovic (horvát, ZTE, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Tömösvári Bálint (Bp. Honvéd – ismét)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek:
Távozók: Csernák Martin (érdeklődik iránta: Nyíregyháza), Herzsenyák Áron (szabadon igazolható), Horváth Ferenc (szabadon igazolható), Lakatos Gergő (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik