Kaposvár: Milan Perics valószínűleg mégsem igazol Spanyolországba

Vágólapra másolva!
2011.08.16. 07:09
A Kaposvár szerb támadója, Milan Perics hiába győzte meg a spanyol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Gimnástic Tarragona vezetőit, nagy valószínűséggel marad a magyar klubnál.

Mint ismert, a 25 éves csatár augusztus elején próbajátékon vett részt a spanyol együttesnél, amelynek vezetői a helyszínen tekintették meg a Rákóczi Újpest ellen, hétvégi bajnokiját (2–2), de úgy tűnik, Perics duplája is kevés volt a spanyol szerződéshez.

„Egyelőre valóban úgy tűnik, a vasárnapi, Újpest elleni összecsapáson két gólt is jegyző légiós nem igazol a spanyol csapathoz – fogalmazott Illés János, a Kaposvári Rákóczi ügyvezető igazgatója a Nemzeti Sportnak. – A Tarragona vezetőedzője és technikai igazgatója is a helyszínen tekintette meg a lila-fehérek elleni meccsünket, elégedettek is voltak a látottakkal, de nem tudtunk velük megállapodni. Az első verzió arról szólt, végleg megvásárolják huszonöt esztendős labdarúgónkat, de ezt nem szerették volna, ezért életbe lépett a második verzió, a kölcsönadás. Nos, összeget nem szeretnék mondani, de amit a spanyolok ajánlottak, annál sokkalta értékesebb játékosnak tartjuk Milan Pericset... Még kapcsolatban vagyunk a tarragonai vezetőkkel, de jelen pillanatban elenyésző az esélye annak, hogy a támadó Spanyolországba igazoljon."

Milan Pericsnek azonban nem kell csüggednie, hiszen Illés János elmondta, számos klub érdeklődését felkeltette a még két esztendeig érvényes szerződéssel bíró szerb. Ha a góllövőlistát öt találattal vezető légiós továbbra is ilyen ütemben termeli a gólokat, akkor már nem sokáig lesz a Kaposvár játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik