Kaposvár: ketten hosszabbítottak, ketten távoztak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.27. 19:43
null
Átalakulóban a Kaposvár kerete (Fotó: rakoczifc.hu)
Fodor Marcell kettő, míg Hegedűs Dávid egy évvel hosszabbította meg a szerződését az NB I-es újonccal – számolt be a Kaposvár honlapja. A somogyi labdarúgó-együttesnél az is biztossá vált, hogy Horváth Ferenc és Csernák Martin Tibor máshol folytatja a pályafutását.

 

A 34 esztendős, védekező középpályásként bevethető Hegedűs Dávid tavaly nyáron tért vissza a somogyi megyeszékhelyre, s egy évig még biztosan marad is. A rutinos labdarúgó ez idáig 123 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára – írja a rakoczifc.hu.

Fodor Marcell 2017-ben csatlakozott az akkor még NB III-as együtteshez, így a harmad-, illetve a másodosztályból való feljutásnak is részese volt. A belső-, illetve bal oldali védőként is bevethető labdarúgó újabb két évre kötelezte el magát a csapathoz. A 31 éves játékos lábában eddig 87 NB I-es meccs van.

Másik két játékossal viszont szerződést bontott a Rákóczi. A saját nevelésű Horváth Ferenc öt másodosztályú bajnokin és ugyanennyi Magyar Kupa-mérkőzésen jutott szóhoz az elmúlt egy évben. A szintén 21 esztendős Csernák Martin tavaly nyáron csatlakozott a Kaposvár keretéhez a Nyíregyházától. A támadó az elmúlt évadban tizenegy bajnokin és öt Magyar Kupa-meccsen lépett pályára – utóbbiakon két gólt is szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik