Kaposvár: a brazil Juniort is megkörnyékezte a Ferencváros

Vágólapra másolva!
2010.06.21. 07:52
Címkék
Az elmúlt évekhez képest a mostani rajt rendhagyó lesz a Kaposvári Rákóczi élvonalbeli labdarúgócsapatánál: hét év után Prukner László a Ferencvároshoz távozott, a helyére pedig Sisa Tibor érkezett, akinek új együttest kell formálnia.

Érkezők egyelőre nincsenek, távozók már igen: Maróti Béla követte Prukner Lászlót a fővárosba, Szrdjan Sztanics sem valószínű, hogy a Rákócziban marad, s több futballistát is megkörnyékeztek, információnk szerint a brazil Juniort is örömmel vinné a Ferencváros.

„Érzékenyen érintenek bennünket ezek a távozások – mondta az első edzés előtt Sisa Tibor. – A következő napokban, hetekben meglátjuk, ki marad a klubnál. Új igazolásunk egyelőre nincsen, valószínűleg a próbajátékosok közül válogatunk majd. Nem új ez a helyzet a számomra, annak idején Tatabányán, sőt bizonyos értelemben a Honvédnál is ez volt a módi."

Az anyagiak a Rákóczinál is behatároltak: a tesztelésre érkező labdarúgók mellett maximum olyan futballista érkezhet a klubhoz, aki ingyen igazolható. A csapat hétfőn mindenesetre megkezdi a felkészülést: a reggel kilenc órás találkozó után tíztől már a pályán gyakorol az együttes, délután öt órakor Sisa Tibor újra a gyepre vezényli a játékosokat.

Az együttes a tervek szerint az egész felkészülés alatt Kaposváron tréningezik, mindössze egy rövidebb összetartás szerepel a programban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik