Interjú Radoki Jánossal, a PAFC menesztett edzőjével; Sopronban történelmet írnának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.10. 23:35
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

A tehetség nem elég, mondja Radoki János. A Puskás Akadémia vasárnap menesztett edzője az óvodás gólokról, a betömött lyukakról és a szélsőséges reakciókról is beszélt Zombori Andrásnak.
A tehetség nem elég, mondja Radoki János.
A Puskás Akadémia vasárnap menesztett edzője az óvodás gólokról, a betömött lyukakról és a szélsőséges reakciókról is beszélt Zombori Andrásnak.

Felkészülni... Vigyázz! A kiesés ellen harcoló csapatok óriási csatát vívnak az életben maradásért, megnéztük, milyen esélyekkel várhatják a folytatást a bajban lévő klubok. Cserháti András és Tősér Norbert összeállítása.

A tökéletes mintadiák. A tízévesen vérben forgó szemmel négy órán át dekázó Szon Hung Min beírta magát a Spurs történelemkönyvébe, miután a bajnokságban és a BL-ben is ő szerezte a csapat első gólját az új stadionban. A Tottenham dél-koreai légiósának portréját Smahulya Ádám „rajzolta meg”.

Történelmet írnának. A Sopron Basket női kosárlabdacsapatának honosított irányítója úgy érzi, ha csapatként gondolkodnak és játszanak, a végső győzelmet is megszerezhetik az Euroliga hazai rendezésű négyes döntőjében.

Ezredikre fel! A hétvégén a Formula–1-es történelem ezredik vb-futamát rendezik meg Sanghajban, ami önmagában is különleges hangulatot teremt a nagydíjnak – a Ferrari és a Mercedes csatája pedig hab lenne a tortán. Zsoldos Barna írása.

Kapás Boglárka a glasgow-i úszó Eb-n aratott győzelme után a hazai bajnokságon is egyértelművé tette: a 200 pillangó marad a repertoárjában, bár a riói bronzérmes a gyorsúszást továbbra sem engedi el. Kovács Erika interjúja.

Játék a falak között, avagy gólok az Aszódi Javítóintézetben: harc a csapatban maradásért, a hétköznapok elfelejtéséért, a kinti reményekért. Csillag Péter Hátsó füves sorozatának újabb gyöngyszeme.

A téma iránt érdeklődők ezúttal is sok érdekességet találnak Amerika-mellékletünkben. Mindenkit elhomályosít az orosz villám, Nyikita Kucserov: 128 pontos alapszakaszával rekordok tömkelegét döntötte meg, s a fináléig meg sem állna a Tampával; Paul Westphal játékosként NBA-bajnok lett, edzőként csak majdnem, viszont a Hírességek Csarnokába így is beválasztották; Tíz éve nem járt az NHL rájátszásában a Carolina Hurricanes, idén viszont igen, amit különlegesen ünnepelt, sőt, már az odavezető utat is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik