Honvéd: szalagszakadás miatt hosszú időre kidőlt a védelem alapembere

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2019.07.10. 22:37
Súlyosan megsérült Mohamed Mezgrani, a Budapest Honvéd belga-algériai labdarúgója – számolt be róla a kispestiek hivatalos honlapja.

A 25 esztendős jobbhátvéd a Honvéd ausztriai edzőtáborában az első felkészülési mérkőzésen kezdő volt, majd a további három találkozón nem szerepelt a neve a jegyzőkönyvben. Mezgrani hazautazott orvosi vizsgálatokra, s kiderült, hogy a térdében elszakadt a keresztszalag, így várhatóan hat-nyolc hónapig nem futballozhat.

Mezgranit kedden megműtötték a budapesti Sportkórházban, csütörtökön térhet haza.

A kispestiek légiósa januárban szerződött a Honvédhoz, a tavasszal 11 NB I-es és négy Magyar Kupa-találkozón játszott – egy kivétellel rendre kezdőként. Mezgrani – aki a Fehérvár ellen elveszített kupadöntőt is végigjátszotta – márciusban 2021-ig hosszabbított a Honvéddal. az első felkészülési mérkőzésen kezdő volt, majd a további három találkozón nem szerepelt a neve a jegyzőkönyvben. Mezgrani hazautazott orvosi vizsgálatokra, s kiderült, hogy a térdében elszakadt a keresztszalag, így várhatóan hat-nyolc hónapig nem futballozhat.

Mezgranit kedden megműtötték a budapesti Sportkórházban, csütörtökön térhet haza.

A kispestiek légiósa januárban szerződött a Honvédhoz, a tavasszal 11 NB I-es és négy Magyar Kupa-találkozón játszott – egy kivétellel rendre kezdőként. Mezgrani – aki a Fehérvár ellen elveszített kupadöntőt is végigjátszotta – márciusban 2021-ig hosszabbított a Honvéddal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik