Honvéd: Pisont István hosszabbított Kispesten

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.13. 19:10
Két évvel meghosszabbította szerződését a Budapest Honvéddal Pisont István, a klub NB III-as csapatának vezetőedzője – jelentette be hivatalos honlapján a kispesti klub.

„Nagyon jól érzem magam a Honvédnál, nem is gondolkoztam sokat a hosszabbításon. Az új vezetőkben nagyszerű embereket ismertem meg, komoly céljaik vannak, amiről engem is biztosítottak, és örömmel maradok a klubnál” – idézi a honvedfc.hu Pisont Istvánt.„Nagyon jól érzem magam a Honvédnál, nem is gondolkoztam sokat a hosszabbításon. Az új vezetőkben nagyszerű embereket ismertem meg, komoly céljaik vannak, amiről engem is biztosítottak, és örömmel maradok a klubnál” – idézi a honvedfc.hu Pisont Istvánt.

A 49 esztendős szakember a következő idénytől bővített feladatkörben dolgozik: hatáskörébe tartozik, hogy segítse az akadémisták integrálását a felnőttcsapatba, beépítse az NB III-as együttesbe a legtehetségesebb fiatalokat, továbbá egyéni képzéseket tart az NB I-es gárda keretében szereplő fiataloknak, s adott esetben segédedzőként is részt vesz az első csapat munkájában.

„Örülök neki, hogy figyelemmel követhetem azokat a gyerekeket, akikkel eddig is együtt dolgoztam, továbbá betekintést nyerhetek az első csapat munkájába, és én is hasznos tapasztalatokat gyűjthetek az új vezetőedző mellett” – tette hozzá Pisont, akinek az irányítása alatt a Honvéd-MFA a 2017–2018-as kiírásban a 9. pozícióban végzett az NB III Közép-csoportjában, míg ebben az idényben az 5. helyen zárt.

„Szeretnénk összeállítani egy szakmai programot Uwe Scherrel, illetve az NB I-es csapat új edzőjével, Giuseppe Sanninóval, aminek lényege, hogy a tehetséges utánpótlás-játékosokat kiemelten figyeljük, és mindent megtegyünk azért, hogy kiteljesedhessenek, s elérjék azt a szintet, amelyre a képességük predesztinálja” – vázolta a következő két év célkitűzését Pisont.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik