Honvéd: nincs megállapodás a Lazio védőjével

Vágólapra másolva!
2013.02.16. 07:53
Ahogy arról korábban olasz sajtóhírek alapján már beszámoltunk, a Honvéd érdeklődött a Lazio nigériai védője, Seyi Adeleke iránt, aki az elmúlt fél évet a negyedosztályú Salernitánánál töltötte kölcsönben. A legújabb hírek alapján azonban úgy tűnik, a kispestiek nem tudnak megállapodni a 21 éves futballistával.

A Tuttomercatoweb korábban már arról számolt be, hogy a Honvéd előrehaladott egyeztetéseket folytat a nigériai Seyi Adeleke ügyében, és az átigazolásokkal foglalkozó portál szerint szinte már csak a játékos aláírása hiányzott a hivatalos okmányokról.

A jelek szerint azonban hiányozni is fog, mert a legújabb hírek szerint a kispesti klub nem tudott megállapodni az ősszel a Lazio kölcsönjátékosaként a negyedosztályú Salernitánánál szereplő futballistával.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BP. HONVÉDNÁL

Érkezők: Raffaele Alcibiade (olasz, Juventus – Olaszország, kölcsönbe), Davide Lanzafame (olasz, Catania – Olaszország, kölcsönbe), Leandro Martínez (argentin-olasz, Cremonese – Olaszország), Claudiu Pascariu (román, FCM Targu Mures – Románia). Az utánpótlásból az első kerethez fölkerült játékosok: Bobál Gergely, Csábi Mihály, Lőrinczy Attila, Filip Holender (szerb)

Távozik/távozhat: Dieng Cheikh Abass (szenegáli, Thank Hoa FC – Vietnam, kölcsönbe), Boris Bjelkanovic (horvát, ?), Donato Bottone (olasz, ?), Faggyas Milán (Szolnok), Filip Kosztics (szerb, FK Javor Ivanjica – Szerbia), Ibrahima Thiam-Iyane (szenegáli, ?), Nagy Mihály Krisztián (Kazincbarcika – kölcsönbe), Marko Rajics (szerb, ?), Anatolis Alexis-Sundas (román-görög, Hellas Verona – Olaszország, kölcsönbe), Joel Toe (libériai,?), Marko Vidovics (montenegrói, ?), Vólent Roland (Kazincbarcika – kölcsönbe)

Kiszemeltek:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik