Honvéd: Nem mondok számokat Del Pieróról - Cordella

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.30. 16:48
Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Honvéd sportigazgatója Alessandro Del Piero és Fabrizio Miccoli esetleges kispesti érkezéséről nyilatkozott.

„Del Pieróval már augusztusban is tárgyaltunk, de nem jött össze az üzlet, mert akkor már elkötelezte magát az indiaiakhoz. Emellett nem volt időnk időben megszerezni a szükséges dokumentumokat, garanciákat, hogy létrehozzuk az ügyletet" – mondta Fabio Cordella a gianlucadimarzio.com-nak.

„A szerződése Indiában lejárt, és a jó kapcsolatunk megmaradt, ezért kezdtünk el beszélni a lehetséges Budapestre érkezéséről. Nem mondanék százalékokat arra, mennyi esély van az érkezésére. Alessandro indiai kalandja nem volt a legszebb, de erről nem ő tehet. A csapat belga edzőjével nem volt meg az összhang. Biztos vagyok benne, hogy még nagyon sokat segíthet a csapatnak, ahol játszani fog, ezért nem hagyta még abba a labdarúgást. Amíg egy kis esély is van a szerződtetésére, addig dolgozni fogok az ügyön. Számokról nem beszélek, ez még korai lenne."

„Fabrizióval évek óta barátok vagyunk, gyakran találkozunk. Gyakran mondtam neki, hogy a klubomnál mindig lesz egy mez számára. A Leccében harminc meccsen tizenhét gólt szerzett, de most mégis kikezdték. Tudom, és mindenki más is tudja, hogy nem örül annak, ami a Leccénél történik. És ha elhagyja a Leccét, akkor ott van a Honvéd. Nem kezdtünk még semmilyen tárgyalást, csak barátként beszélgettünk. De soha ne mondd, hogy soha" – mondta Cordella.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik