Honvéd: műtét és hosszú kihagyás vár a Craiovában megsérült kapusra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.08.04. 17:51
null
Lefkovitsra hosszú kihagyás vár (Fotó: honvedfc.hu)
Beigazolódtak a korábbi félelmek, a román Universitatea Craiova ellen botrányos körülmények között elveszített Európa-liga-selejtezőn megsérülő Lefkovits Robi súlyos térdsérülést szenvedett. A Budapest Honvéd nyáron igazolt, izraeli-magyar kettős állampolgárságú kapusa keresztszalag-szakadást szenvedett, és az oldalszalag, valamint a porc is megsérült a térdében, így műtét és hosszú kihagyás vár rá.

 

A nemzetközi porondon remek teljesítménnyel bemutatkozó kapust a romániai mérkőzés 40. percében kellett lecserélni, miután egy rossz földet érkezés következében térdsérülést szenvedett. A meccs után mankózva, de a csapattal együtt hazatérhetett. Az itthon elvégzett vizsgálatok megállapították, hogy súlyos a sérülése – írja a honvedfc.hu.

Mint ismert, a Honvéd tizenegyesekkel búcsúzott az Európa-ligától, de megóvta a találkozót. Az UEFA hétfőn tárgyalja az ügyét.

Lefkovits hiányában – ha nem igazol új játékost a Honvéd – Berla Attilának és Horváth Andrásnak kell megoldania a posztot az idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik