Honvéd: megvan az első nyári igazolás, Moutari érkezik – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.29. 15:28
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései: a labdarúgó NB I-ben szereplő Honvédban folytatja pályafutását Amadou Moutari – jelentette be a kispesti klub hivatalos honlapján. A 25 éves szélső három évre írt alá.

Megvan az újjáépülő Honvéd első nyári igazolása: Amadou Moutari. A nigeri válogatott szélső a télen igazolt a Ferencvárostól Mezőkövesdre, szerződése azonban lejár a nyáron a borsodiaknál, így ingyen vált klubot. Minden sorozatot figyelembe véve 54 találkozón 12-szer volt eredményes a Ferencvárosban, a Mezőkövesd színeiben tavasszal 14 találkozón három gólt szerzett – többek között a Honvéd ellen is betalált. Amadou Moutari. A nigeri válogatott szélső a télen igazolt a Ferencvárostól Mezőkövesdre, szerződése azonban lejár a nyáron a borsodiaknál, így ingyen vált klubot. Minden sorozatot figyelembe véve 54 találkozón 12-szer volt eredményes a Ferencvárosban, a Mezőkövesd színeiben tavasszal 14 találkozón három gólt szerzett – többek között a Honvéd ellen is betalált.

A Nemzeti Sport értesülései szerint képben van a Honvédnál Hangya Szilveszter, Gosztonyi András, Feczesin Róbert, Dombó Dávid és Busai Attila is. Mint ismert, a kispestiek edzőt is váltottak, a távozó Supka Attila helyét az olasz Giuseppe Sannino vette át.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Amadou Moutari (nigeri, Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Herjeczki Kristóf (?, Gyirmót), Kovács Nikolasz (?, Balmazújváros), Lukács Dániel (?, Újpest), Raul Palmes (?, román, Kazincbarcika), Stoiacovici Dávid (?, Tiszakécske), Tömösvári Bálint (?, Kaposvár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Busai Attila (szabadon igazolható, legutóbb DVTK), Dombó Dávid (Mezőkövesd), Feczesin Róbert (Adanaspor – Törökország), Gosztonyi András (Kisvárda), Hangya Szilveszter (Fehérvár)
Távozók: Danilo (brazil, lejár a szerződése), Gróf Dávid (FTC, szabadon igazolhatóként), Holender Filip (magyar-szerb, FC Lugano – Svájc, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Zakaria Beglarisvili (grúz, FC Flora – Észtország), Tischler Patrik (?, Újpest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik