Honvéd: megbicsaklott a térde, nem játszhat az El-rajton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.02. 21:27
A Partizan elleni felkészülési mérkőzésen térdsérülést szenvedő Baráth Botond sérülése nem súlyos, a Honvéd labdarúgója a bajnoki rajtra felépülhet, de jelen állás szerint kihagyni kényszerül az Európa-liga-selejtező első mérkőzését.

„Szerencsére már jobban vagyok, nem szakadt el semmi, csak meghúztam a szalagokat, és van egy kis folyadék a térdemben – idézi a kispesti klub honlapja Baráth Botondot. – A mérkőzés vége felé volt egy kis kavarodás a kapunk előtt, letapadt a lábam és megbicsaklott a térdem. Először keringésjavító gyakorlatokat végeztem, illetve elektroterápiás kezelésen is részt vettem, aztán kezdődhetett a rehabilitáció.”Baráth Botondot. – A mérkőzés vége felé volt egy kis kavarodás a kapunk előtt, letapadt a lábam és megbicsaklott a térdem. Először keringésjavító gyakorlatokat végeztem, illetve elektroterápiás kezelésen is részt vettem, aztán kezdődhetett a rehabilitáció.”

A tervek szerint Baráth a jövő héten kezdheti újra az edzéseket, ami egyúttal azt is jelenti, hogy jelen állás szerint lemarad a Rabotnicski elleni Európa-liga-selejtező július 11-i első mérkőzéséről.

A klubnál remélik, hogy a július 17-i visszavágón vagy a július 21-i első bajnokin visszatérhet a pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik