Honvéd: még ma bejelenthetik Ugrai érkezését Kispesten

T. I./Cs. A.T. I./Cs. A.
Vágólapra másolva!
2020.02.10. 07:20
null
Az ötszörös válogatott Ugrai Roland minden jel szerint hazatér (Fotó: Török Attila)
A Nemzeti Sport információi szerint minden fontos kérdésben egyezségre jutottak, így a Budapest Honvéd még ma bejelentheti az ötszörös magyar válogatott Ugrai Roland érkezését. A 27 esztendős támadó személyes okokra hivatkozva, közös megegyezéssel bontott szerződést előző klubjával, az Atromitosszal.  

 

Már február elején jeleztük, a Honvéd szeretné meggyőzni Ugrait, hogy Kispesten folytassa a pályafutását. A játékos a Mezőkövesd elleni bajnokit személyesen tekintette meg a Hidegkuti Nándor Stadionban. Ezt követően viszont pár napra elcsendesedett a történet. Bár a játékos személyesen nem erősítette meg, több forrásból is arról lehetett hallani, Ugrai inkább légiósként képzeli el a jövőjét.

A Honvéd azonban kellően kitartó volt, és ma akár már be is jelentheti a korábbi Haladás-, Ferencváros- és DVTK-játékos érkezését.

Ugrai másfél év alatt 28 tétmérkőzésen ötször volt eredményes az Atromitosznál. Bajnokin legutóbb január 4-én, kupamérkőzésen 14-én szerepelt a csapatban, de egyik találkozót sem játszotta végig.

*TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Hidi Patrik (Irtis Pavlodar – Kazahsztán, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Mayron George (Costa Rica-i, FC Midtjylland – Dánia, legutóbb kölcsönben Valerenga – Norvégia)
**Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
***Kiszemeltek: Fejes András (Paks), Anel Hadzic (bosnyák, Fehérvár), Nico Olsak (argentin-izraeli, Maccabi Netanya – Izrael), Ugrai Roland (szabadon igazolható, legutóbb Atromitosz – Görögország)
****Távozók: Enisz Ben-Hatira (tunéziai-német, Karlsruhe – Németország), Hegedűs Márk (Kazincbarcika, szabadon igazolhatóként),Vadócz Krisztián (CA Penarol – Uruguay, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Lukács Dániel (Tiszakécske), Temesvári Attila (Tiszakécske), Tömösvári Bálint (kaposvári kölcsön után ETO FC Győr)
**Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Egerszegi Tamás (Paks, onnan Diósgyőr), Vladislav Kulacs (ukrán, Sahtar Doneck, onnan Vorszkla Poltava – mindkettő Ukrajna)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Kálnoki-Kis Dávid (Paks), David N'Gog (francia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik