Honvéd: két fiatal is profi szerződést kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.08. 14:37
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd profi szerződést kötött két fiataljával, Szabó Alexszel és Zvara Leventével.

„Szerintem eddig még semmi kiemelkedőt nem értem el, úgyhogy nem igazán tudok bármit is kiemelni. Örülök, hogy a Honvédnál futballozhatok, és hogy méltónak találtak arra, hogy profi szerződést írhassak alá, mert szerintem ez lesz a karrierem kezdete. Annyi minden van előttem, sokat kell még küzdenem, hogy igazán büszke lehessek” – vélekedett a klub hivatalos honlapjának a 18 esztendős Zvara Levente.„Szerintem eddig még semmi kiemelkedőt nem értem el, úgyhogy nem igazán tudok bármit is kiemelni. Örülök, hogy a Honvédnál futballozhatok, és hogy méltónak találtak arra, hogy profi szerződést írhassak alá, mert szerintem ez lesz a karrierem kezdete. Annyi minden van előttem, sokat kell még küzdenem, hogy igazán büszke lehessek” – vélekedett a klub hivatalos honlapjának a 18 esztendős Zvara Levente.

A 16 éves Szabó Alex posztját tekintve középhátvéd.

„A pályám során igyekszem egy szisztéma szerint haladva elérni a céljaimat. Ilyen volt Gyöngyösről a Honvédhoz igazolni. Innen sikerült bekerülnöm a korosztályos válogatottba, s most profi szerződést kaptam. Szeretnék minél hamarabb bemutatkozni az NB I-ben, aztán külföldre igazolni. De nálam elsősorban nem a célok számítanak, hanem az elvégzett munka. Szerintem maga a küzdelem sokkal többet számít, mint az, hogy ezt milyen cél érdekében tesszük. Ezért azt mondanám, hogy az elvégzett munkára vagyok a legbüszkébb.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Mohamed Mezgrani (algériai, USM Alger – Algéria)
Kölcsönbe érkezők:
Zakaria Beglarisvili (grúz, Flora Tallinn – Észtország)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Szabó Alex, Zvara Levente
Kiszemeltek:
Távozók: Baráth Botond (Sporting Kansas City – Egyesült Államok, szabadon igazolhatóként), Deák István (szerbiai, Napredak Krusevac – szabadon igazolhatóként), Hidi Patrik (Irtis Pavlodar – Kazahsztán, szabadon igazolhatóként), Holdampf Gergő (Szombathelyi Haladás, szabadon igazolhatóként), Tomás Pilík (cseh, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: 1. FK Príbram – Csehország)
Kölcsönbe távozók: Kovács Nikolasz (Balmazújváros)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Holender Filip (érdeklődik iránta: DAC – Szlovákia), Májer Milán (Dorogi FC), Pölöskei Zsolt (átadólistán)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik