Honvéd: ezer forintot sem sajnálnának a Lazio csatárára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.17. 16:08
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd humoros hangvételű közleményben reagált arra a délelőtti sajtóhírre, amely szerint érdeklődik a Lazio támadója, Mamadou Tounkara iránt.

Mint arról beszámoltunk, a tuttomercatoweb.com szerint Magyarországról a Honvéd, Oroszországból az FK Krasznodar érdeklődik a 21 éves csatár iránt. Az olasz portál úgy tudja, hogy Mamadou Tounkarát 2018-ig szerződés köti a Lazióhoz, ám a római csapatnál már nem számolnak vele. Az általunk is átvett olasz sajtóhírre humoros közleményben reagált a kispesti együttes, alább változtatás nélkül közöljük azt.Mint arról beszámoltunk, a tuttomercatoweb.com szerint Magyarországról a Honvéd, Oroszországból az FK Krasznodar érdeklődik a 21 éves csatár iránt. Az olasz portál úgy tudja, hogy Mamadou Tounkarát 2018-ig szerződés köti a Lazióhoz, ám a római csapatnál már nem számolnak vele. Az általunk is átvett olasz sajtóhírre humoros közleményben reagált a kispesti együttes, alább változtatás nélkül közöljük azt.

Mamadou Tounkara, a Lazio szenegáli játékosa útra kel. Bizonyos olasz és magyar honlapok szerint a Bp. Honvéd a célpont.

Hogyhogy mi nem tudunk erről? Még azt sem tudjuk, hogy ki ez a dallamos nevű fiatalember, akiről soha nem hallottunk. Ha valaki látja Budapesten, küldje hozzánk. Címünk: Budapest 1194, Puskás Ferenc utca 1-3. A becsületes megtalálónak 1000 forint jutalom jár!

Bp. Honvéd FC

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik