Honvéd: megvan az egyezség a Serie A-s múltú csatárral - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.01.28. 19:42
Olasz sajtóhírek szerint megszületett a szóbeli megállapodás arról, hogy Davide Lanzafame a Budapest Honvéd NB I-es labdarúgócsapatához kerüljön a tavaszi idényre kölcsönbe.

Mint arról a Gazzetta dello Sport nap közben beszámolt, a Catania 25 éves támadóját a Honvéd szemelte ki magának, az olasz sportnapilap szerint a klubja visszarendeli őt a másodosztályú Grossetótól, ahol kölcsönben szerepelt az ősszel, és a futballista – szintén kölcsönben – a Bozsik Stadionban folytatja.a Catania 25 éves támadóját a Honvéd szemelte ki magának, az olasz sportnapilap szerint a klubja visszarendeli őt a másodosztályú Grossetótól, ahol kölcsönben szerepelt az ősszel, és a futballista – szintén kölcsönben – a Bozsik Stadionban folytatja.

Lanzafame eddig 63 alkalommal játszott a Serie A-ban, ezeken a találkozókon nyolc gólt szerzett. Megfordult többek között a Parmában, a Juventusban, a Palermóban és a Bresciában is az első osztályban, legtöbbször – a 2009–10-es szezonban – a Parma színeiben szerepelt a Serie A-ban.

Az olasz második vonal történéseivel foglalkozó tuttob.com weboldal szerint a futballista holnap érkezik Magyarországra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik