Honvéd: Csak anyagilag tehetősebb csapatok előznek meg minket - Supka

Vágólapra másolva!
2011.11.14. 13:32
Supka Attila, a labdarúgó NB I-ben 5. helyen álló Budapest Honvéd vezetőedzője a klubja hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, összességében elégedett csapata őszi teljesítményével, hiszen csak olyan klubok előzik meg őket, melyek nagyobb költségvetésből gazdálkodhatnak.

A Honvéd labdarúgócsapata a tabella ötödik helyén áll 15 forduló után, hátránya két pont a harmadik Diósgyőrrel szemben. Supka Attila, a kispestiek vezetőedzője elmondta, hogy bár csapata szerepelhetett volna jobban is, összességében elégedett a helyezéssel, hiszen csak az „anyagilag tehetősebb” együttesek előzik meg a Honvédot.

Supka szerint irányítása alatt összeállt egy olyan ütőképes keret, amely ha megfelelően koncentrál, bármelyik magyar élvonalbeli csapattal pariban lehet.

„A mérkőzéseinken általában mi szereztük meg a vezetést; a Honvéd nem állt be védekezni, amióta itt vagyok. Nemrég Debrecenben is támadó felfogásban játszottunk, és egy jó meccs kerekedett belőle! Egyedül mi szereztünk ott pontot”– fogalmazott a szakember, aki szerint az egyetlen negatívum, hogy amikor nagyobb nyomás van csapatán, játékosai nehezebben viselik.

Supka azt is elmondta, hogy bár szeretné egyben tartani a keretet, lát rá esélyt, hogy néhányan távoznak majd a téli átigazolási időszakban, akiknek a helyét a klub lehetőségeihez képest be kell tölteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik