Honvéd: Bobál és Ikenne-King távozik, 5-8 játékost hoznék – Hemingway

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.18. 18:09
George F. Hemingway, a labdarúgó NB I-es Budapest Honvéd elnöke a gárda hivatalos Facebook-oldalán válaszolt a szurkolók kérdéseire. Hemingway beszélt többek között a távozókról és a lehetséges érkezőkről.

Mint azt a piros-feketék első embere elmondta, Bobál Dávid és Patrick Ikenne-King szerződése lejár, ők ketten távoznak a klubtól, a többi kulcsembernek viszont érvényes megállapodása van a Honvéddal. Az ő esetleges eladásukat Hemingway akkor fontolja meg, ha nagyon jó ajánlat érkezik.

„Azt nem gondolom, hogy egyetlen értelmes védő van a keretünkben, de az biztos, hogy szeretném megerősíteni a csapatrészt. Ami Davide Lanzafamét illeti, nem szívesen adnám el másik NB I-es egyesületnek; ha külföldről érkezik visszautasíthatatlan megkeresés, megfontoljuk.”

„Ha rajtam múlik, öt-nyolc játékost igazolnék. A védelem közepére két embert szeretnék, a bal szélre is hoznék valakit, emellett egy támadó középpályást is szívesen látnék. Esetleg a védelembe még egy cserét. Ezen felül pedig ha eladunk valakit, mondjuk Eppel Mártont a támadósorból, akkor őt is pótolni kell valakivel.”

Hemingway a kérdésre, miszerint van-e esély arra, hogy a Vadócz Krisztián, Vécsei Bálint, Zsótér Donát hármasból valamelyik – akárcsak kölcsönbe is – visszatérjen a Honvédhoz, egyértelműen rávágta, hogy nincs.

„Ha lesznek jó igazolásaink, azok külföldi futballisták lesznek. Ám amíg még a kieső helyen álló gárdák is tudnak havi 10-12 ezer eurót fizetni külföldieknek, addig nekünk erre nem nagyon van lehetőségünk.”

Hemingway megemlítette, hogy a holland másodedző, Mark de Vries június végén távozik a klubtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik