Honvéd: a válogatott kerettag középpályás hosszabbított

Vágólapra másolva!
2019.05.21. 08:53
Három évvel meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédnél Gazdag Dániel – adta hírül a klub hivatalos honlapján. A válogatott középpályás 2023 nyaráig kötelezte el magát a kispesti csapatnál.

A nyíregyházi születésű Gazdag Dániel a Honvédnál nevelkedett, az első csapatban a 2014–2015-ös idényben debütált. Összesen 141 mérkőzésen játszott a kispestieknél, 6 gól és 16 gólpassz fűződik a nevéhez, tagja volt a 2016–2017-es idényben bajnoki címet nyerő együttesnek. A válogatottba többször kapott meghívót, de még nem mutatkozott be.

„Nagyon boldog vagyok, örülök, hogy sikerült megállapodunk a szerződésem meghosszabbításáról – kezdte Gazdag Dániel a honvedfc.hu-nak. – Köszönöm az új tulajdonosoknak, illetve Lóránth Zoltánnak, hogy a tárgyalások során végig éreztették velem, hogy fontos vagyok a Honvéd számára, számítanak rám, ami nagyon jólesett, ezért is örülök annak, hogy Kispesten maradok. Nem akarok álszent lenni, télen előfordult, hogy az átigazoláson is gondolkoztam, de igazából legbelül végig az lebegett a szemem előtt, hogy ha minden jól alakul, ha megfelelő ajánlatot kapok, akkor az a legjobb nekem, ha a Honvéd játékosa maradok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik