Haladás: szlovák U-válogatott játékost tesztelnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.10. 15:10
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás teszteli Kristián Kolcákot, a Gyirmót korábbi játékosát.

A 27 esztendős, szlovák utánpótlás-válogatott védő 2017 januárjában írt alá a Gyirmóthoz, melynek színeiben 13 mérkőzésen lépett pályára, ám az élvonalból kieső gárdát nem követte a másodosztályba.2017 januárjában írt alá a Gyirmóthoz, melynek színeiben 13 mérkőzésen lépett pályára, ám az élvonalból kieső gárdát nem követte a másodosztályba.

Mint azt a szombathelyiek honlapja írja, a szabadon igazolható Kolcákot most a Haladás teszteli.

A Pozsonyban született labdarúgó a helyi Slovanban nevelkedett, majd a lengyel Podbeskidzie Bielsko-Bialában játszott. Tavaly nyáron az MFK Ruzomberokhoz igazolt, a rózsahegyieknél az ősszel 12 bajnokin kétszer volt eredményes a szlovák első osztályban.

Profi pályafutása során 111-szer lépett pályára a szlovák élvonalban, s hét gólt szerzett. A lengyel Ekstraklasában 34 bajnokin jutott szóhoz, valamint kilencszer az Európa-ligában is lehetőséget kapott. A Slovannal két bajnoki címet nyert.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Kristián Kolcák (szlovákiai, szabadon igazolható), Karol Mészáros (szlovákiai, DVSC), Szilvási Péter (DVSC, szabadon igazolható, próbajáték)
Távozók: Jánvári Gábor (Kisvárda), Leandro Martínez (olasz-argentin, visszavonul)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Karol Mészáros (szlovákiai, DVSC)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Devecseri Szilárd, Kiss Bence, Kiss Tamás (Besiktas – Törökország, Sahtar Doneck – Ukrajna), Tóth Benjámin, Tóth Dávid

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik