Haladás: nem tudott dönteni az MLSZ Király Gáborról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.04. 20:47
null
Király Gábor ügyét tovább nyújtja az MLSZ (Fotó: Balogh László)
Az MLSZ elhalasztotta a döntést Király Gábor eltiltásáról, mert a fellebbviteli tárgyaláson nem tudott döntést hozni arról, jogos-e a korábbi válogatott kapus büntetése.

 

A klub honlapjára korábban kitett beszámoló szerint az MLSZ fellebbviteli bizottsága csütörtökön 16 órakor tárgyalta az ügyet – ám döntés továbbra sem született, ez későbbre várható.

Király Gábor a saját honlapján reagált a csütörtökön történtekre.

„Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága csütörtökön 16 órakor tárgyalta az ügyemet és azon ismertette a bizonyítékként szolgáló hangfelvétel akusztikai szakértő által készített vizsgálati jelentését. A szakértői jelentés nem támasztja alá a játékvezetői jelentésben ismertetett, a felelősségre vonás alapjául szolgáló nyilatkozatokat.

Mivel idézés hiányában nem vehettem részt az ülésen sem én, sem jogi képviselőm, így eljárási jogaimmal nem élhettem. A jegyzőkönyv szerint erre csak további külön nyilatkozatban van módom, közben pedig a felfüggesztésem továbbra is érvényben van.

Mivel minden bizonyíték rendelkezésre állt a döntéshozatalhoz, érthetetlen számomra a halasztás.

Továbbra is kiállok az igazam mellett, és az ügynek biztosan lesz folytatása…”

Mint ismert, Királyt azért tiltották el három mérkőzésről, mert a Ferencváros elleni meccsen Karakó Ferenc kiállította reklamálásért. A labdarúgó fellebbezett, de ennek nincs halasztó hatálya, azaz Király az ügy lezártáig nem játszhat – jelen állás szerint a DVTK és az MTK elleni bajnokikat is ki kell hagynia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik