Haladás: Maradok, de sosem tudni, mit hoz a holnap – Kiss T.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.08. 12:46
Mint arról a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt, a Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős Besiktas és Sahtar Doneck is ismerkedésre hívta Kiss Tamást, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás fiatal tehetségét. A 17 éves futballista a klub hivatalos honlapján leszögezte: a télen marad Szombathelyen.

„Ami az őszt illeti, már annak is örültem, hogy a felnőttekkel edzhetek, és szokhatom a légkört – idézi a haladas.hu az Illés Akadémián nevelkedett Kiss Tamást. – Az már csak plusz, hogy játszhattam, ráadásul gólokat is lőttem. A Fradi ellen szerzett győztes találatom az őszi szezonom megkoronázása volt. Nagyon jól érzem magam a Haladásban, valamennyi csapattársammal remekül kijövök, itt minden adott, hogy tovább fejlődjek. Természetesen hallottam, hogy több klub is érdeklődik irántam. Ez is arra ösztökél, hogy nap mint nap még többet dolgozzak, hogy még nevesebb csapatok figyelmét is felkeltsem. Hogy melyik a kedvenc bajnokságom? Barcelona-drukker vagyok, így elsősorban a spanyol futballt követem figyelemmel, tetszik az ottani játékstílus. Emellett a holland foci is nagy kedvencem. Jelen állás szerint a télen maradok Szombathelyen – persze sosem tudni, mit hoz a holnap."„Ami az őszt illeti, már annak is örültem, hogy a felnőttekkel edzhetek, és szokhatom a légkört – idézi a haladas.hu az Illés Akadémián nevelkedett Kiss Tamást. – Az már csak plusz, hogy játszhattam, ráadásul gólokat is lőttem. A Fradi ellen szerzett győztes találatom az őszi szezonom megkoronázása volt. Nagyon jól érzem magam a Haladásban, valamennyi csapattársammal remekül kijövök, itt minden adott, hogy tovább fejlődjek. Természetesen hallottam, hogy több klub is érdeklődik irántam. Ez is arra ösztökél, hogy nap mint nap még többet dolgozzak, hogy még nevesebb csapatok figyelmét is felkeltsem. Hogy melyik a kedvenc bajnokságom? Barcelona-drukker vagyok, így elsősorban a spanyol futballt követem figyelemmel, tetszik az ottani játékstílus. Emellett a holland foci is nagy kedvencem. Jelen állás szerint a télen maradok Szombathelyen – persze sosem tudni, mit hoz a holnap."

Kiss Tamás az ősszel kilenc mérkőzésen kapott lehetőséget az NB I-ben a Haladásnál, és három gólt szerzett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Karol Mészáros (szlovákiai, DVSC)
Távozók: Leandro Martínez (olasz-argentin, visszavonul)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Karol Mészáros (szlovákiai, DVSC)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Devecseri Szilárd, Jánvári Gábor, Kiss Tamás (Besiktas – Törökország, Sahtar Doneck – Ukrajna), Tóth Benjámin, Tóth Dávid

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik