Haladás: csúszik a beköltözés az új komplexumba – 300 sportolót érint

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.12. 11:42
null
Az új Haladás-komplexum (Fotó: hvsefoci.hu)
A Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapatának utánpótlását is adó Haladás VSE Utánpótlás szombat este – három nappal a szerdai stadionavatót követően – a hivatalos honlapján, a hvsefoci.hu-n megjelent közleményben arról tájékoztatta a szülőket, hogy csúszik a csapataik hétfőre tervezett beköltözése az új Haladás Sportkomplexumba. A közleményt alább változtatás nélkül közöljük.     

 

 

„Edzések!

Szakosztályunk az alábbi tájékoztatást kapta a mai napon a Haladás VSE vezetőségétől:

Kedves Szülők!

A Haladás vezetősége 2017. november 10-én egyeztetést folytatott a Haladás Sportkomplexumot üzemeltető cég ügyvezető igazgatójával a hétfőre tervezett beköltözés részleteiről.

Azt a tájékoztatást kaptuk azonban, hogy a kivitelező cég a területet 2017. november 20-ig garanciális javítások miatt munkaterületté nyilvánította.

Edzéseket így csak a fent írt időpont után tudunk tartani munkacsarnokunkban.

Kérjük megértéseteket és türelmeteket!

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a Sportkomplexum és a Kenderes utca pályáit is mihamarabb el tudjuk foglalni, melyek méltó helyei lesznek minőségi utánpótlásbázisunk fejlődésének.

Nagyon sajnáljuk, hogy mintegy 300 sportolónk immár második hete nem tud edzéseket végezni. Bízunk benne, hogy záros határidőn belül megoldódik a helyzet, addig ismételten arra kérünk mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten sportoljon minél többet!"

Haladás VSE Labdarúgó Szakosztály

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik