Haladás: brazil középpályást és ukrán támadót tesztelnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.05. 15:17
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás hivatalos honlapján adta hírül, hogy próbajátékra érkezett a klubhoz Davi Ramos és Jevhen Bohasvili.

A 24 éves brazil középpályás, Davi Ramos legutóbb az egyesült államokbeli, alacsonyabb osztályú Burlingame Dragons FC-ben futballozott. Az említett együttes az Egyesült Államok negyedik vonalában (Premier Development League) szerepel, ami félprofi/amatőr bajnokság, az NCAA legjobbjai a nyári szünetben itt futballoznak. A kaliforniai Burlingame Dragons egyébként az MLS-ben szereplő San Jose Earthquakes hivatalosan kinevezett U23-as csapata. Davi Ramos legutóbb az egyesült államokbeli, alacsonyabb osztályú Burlingame Dragons FC-ben futballozott. Az említett együttes az Egyesült Államok negyedik vonalában (Premier Development League) szerepel, ami félprofi/amatőr bajnokság, az NCAA legjobbjai a nyári szünetben itt futballoznak. A kaliforniai Burlingame Dragons egyébként az MLS-ben szereplő San Jose Earthquakes hivatalosan kinevezett U23-as csapata.

Rajta kívül érkezett még a 24 esztendős ukrán támadó, Jevhen Bohasvili. A csatár korábban a Dnyipro Dnyipropetrovszk játékosa volt, az élvonalban mindössze négyszer lépett pályára a Dnyipróban, többször kölcsönadták. Az ukrán első osztályban 22 meccsen egyszer volt eredményes. A mostani szezonban eddig az ukrán második ligás Ruh Vinnikit erősítette, melynek színeiben 9 mérkőzésen egy gólt szerzett.

Mindkét játékos pályára lép a pénteken 13 órakor kezdődő, Slaven Belupo elleni, Kaproncán rendezendő felkészülési mérkőzésen – írja a haladas.hu.

A válogatott szünet után a címvédő Budapest Honvédot fogadó Haladás támadósorára ráférne az erősítés, hiszen az eddigi 11 fordulóban csupán kilenc gólt szerzett a szombathelyi alakulat, ami a legkevesebb az NB I-ben (igaz, a Vasas ellen félbeszakadt meccsét újra kell játszani, tehát csak tíz bajnokit játszott a vasi együttes). Tíz megszerzett pontjával a 10. a tabellán a Hali.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik