Haladás: Aki reklamálásért lapot kap, többet nem játszik - Aczél

Vágólapra másolva!
2011.04.29. 23:28
Érdekes nyilatkozatot adott klubja honlapjának a Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzője, Aczél Zoltán – az Újpest elleni meccsen kiállított szakember elmondta, megbüntette saját magát a hétközi bajnokin történtek után, ugyanakkor ha még egy játékosa reklamálásért lapot kap a folytatásban, akkor az a futballista ebben a szezonban többször nem lép pályára.

„Nincs mit szépíteni, hibáztam én is és hibáztak a játékosaim is. Utóbbiak azért, mert a félidőben elmondtam nekik, hogy bár én nem voltam elég nyugodt, nekik kötelező higgadtnak maradniuk" – mondta a Haladás hivatalos honlapjának Aczél Zoltán vezetőedző a hétközi, Újpest elleni meccs kapcsán, melyen a szakember mellett Halmosi Pétert is kiállították reklamálás miatt, míg Kenesei Krisztián sárga lapot kapott ezért. Szombaton a Siófok ellen eltiltás miatt egyikük sem játszhat.

„Én egyébként ezért magamat elég komolyan meg is büntettem, viszont Halmosit és Keneseit nem. Ha én, mint a csapat edzője elkövettem ezt a hibát, nem kérhetem számon a játékosaimat ugyanezért. Viszont tettem egy kikötést: innentől kezdve a hátralévő öt mérkőzésen, aki dumáért és fegyelmezetlenségért kap sárga- vagy piros lapot, ő nem húzhat többet Haladás mezt magára" – fogalmazott Aczél.

A szakember azt is elmondta, az eltiltások, sérülések, betegségek miatt szinte elfogyott a csapata. (Halmosi Péter és Kenesei Krisztián eltiltás miatt hiányzik, Molnár Balázs, Schimmer Szabolcs és Nagy II. Gábor sérült, Csontos Zoltán és Szvoboda Szabolcs sérült.) Megfogalmazása szerint edzői pályafutása során még sosem volt ilyen nehéz helyzetben, mint a szombati Siófok elleni meccs előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik