Haladás: a Vasas védője érkezik kölcsönbe a szombathelyiekhez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.09. 15:47
A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy egy évre kölcsönvette a Vasas középhátvédjét, Vít Benest.

Vít Benes a 2017–2018-as idényben 24 mérkőzésen 1 gólt szerzett a szezon végén élvonalbeli tagságától búcsúzó Vasasban. Benes a Haladás ötödik nyári igazolása. A haladas.hu-nak Tóth Miklós ügyvezető elmondta, a szombathelyi klub még egy támadó középpályás szerződtetését tervezi a nyáron. haladas.hu-nak Tóth Miklós ügyvezető elmondta, a szombathelyi klub még egy támadó középpályás szerződtetését tervezi a nyáron.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL**

Érkezők: Jurij Habovda (ukrán, Balmazújváros, szabadon igazolhatóként), Emil Lyng (dán, Dundee United – Skócia, szabadon igazolhatóként), Tamás László (Balmazújváros, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Vít Benes (cseh, Vasas), Priskin Tamás (Ferencváros)
Kölcsönből visszatérők: Szellák Soma (Dorog, ?), Winkler András (Mosonmagyaróvári TE, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Bolla Gergő, Kovalovszki Máté
Kiszemeltek:
Távozók:
Kiss Tamás (Puskás Akadémia), Lévay Gergely (szabadon igazolható), Polgár Kristóf (szabadon igazolható, érdeklődik iránta: MTK), David Joel Williams (ausztrál, szabadon igazolható), Stef Wils (belga, a profi labdarúgást abbahagyta, Lyra – Belgium)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Myke Bouard Ramos (brazil, MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Angyal Zsolt (soproni kölcsön után Újpest), Tóth Martin
**Az alacsonyabb osztályú partnercsapatnak (FTC: Soroksár, PAFC: Csákvár, Haladás: Sopron) kölcsönadott játékosok nem szerepelnek listánkban, csak akkor tüntetjük fel őket, ha csatlakoznak anyaegyesületük keretéhez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik