Haladás: A nadrágtépkedés hozzátartozik a repertoáromhoz – Király

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.19. 11:38
Mint megírtuk, Király Gábor, a labdarúgó NB I-es Haladás kapusa mindent bevetett csapata Mezőkövesd elleni (1–2) bajnoki mérkőzésén szombaton: az M4 Sport videóján látható, ahogy a rutinos kapus csapata hátránya miatt az ellenfél kapuja előtt tevékenykedik. Király várja a beadást, majd találkozik a két gólt szerző mezőkövesdivel, Sztefan Drazsiccsal, a veterán kapus pedig lehúzta ellenfele gatyáját. Király Gábor most a Borsnak beszélt a történtekről.

„Csak azok gondolják, hogy bohóckodtam, akik nem ismerik a pályafutásomat – idézi a 42 éves Király Gábort a Bors. – A nadrágtépkedés hozzátartozik a repertoáromhoz, a Bundesligában és a Premier League-ben is előfordult, hogy ezzel az eszközzel éltem. Ez csupán egy kis csibészség, így akarom a kapum előtt álló támadó figyelmét elvonni. Mások mezeket tépkednek, rátaposnak az ellenfél lábára, én néha gatyát rángatok. De nem azért csinálom, mert nem tisztelem az ellenfelet, egyszerűen mindenáron győzni szeretnék. ”

Király Gábor csibészkedett (Fotó: Dömötör Csaba)
Király Gábor csibészkedett (Fotó: Dömötör Csaba)


A 108-szoros magyar válogatott játékos elárulta, már tudja, mikor vonul vissza.

„Tény, a saját teljesítményemet tekintve is volt már sokkal jobb idényem. Mivel a karrierem során minden döntésemet előre megterveztem, azt is pontosan tudom, mikor akasztom szögre a kesztyűimet, de ezt még nem szeretném elárulni.”

LABDARÚGÓ NB I
21. FORDULÓ
Haladás–Mezőkövesd 1–2 (Rui Pedro 23., ill. Drazsics 32., 38.)
Szombathely, Haladás Stadion, 1930 néző. Vezette: Szőts Gergely

SZÖVEGES KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik